درباره نشریه

نشریه مکانیزاسیون کشاورزی مقاله‌های برگرفته شده از نتایج تحقیقاتی را که به‌صورت تجربی یا تحلیل‌های نظری در زمینه ماشین‌های کشاورزی و صنایع پس از برداشت در زمینه های زراعی باغی، دامی و شیلات انجام باشند را مورد نظر قرار می دهد. در صورتی‌که تاکنون در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی به چاپ نرسیده باشد، پذیرش می‌نماید. نشریه با دسترسی آزاد است.

تاریخچه نشریه

نشریه مکانیزاسیون کشاورزی یکی از شاخه­ های تخصصی مجله "دانش کشاورزی" سابق دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود و از سال 1368 با  کسب مجوز مجدد (به شماره 918/25) تا سال 1388 انتشار می یافت. بعد از اجرایی شدن سیاست تخصصی انتشار مجلات علمی کشور با همت همکاران گروه آموزشی مهندسی بیوسیتم از سال 1392 مقالات علمی با زمینه مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی، مهندسی مکانیک بیوسیستم و مهندسی ماشین های صنایع غذایی به صورت online  از طریق سامانه الکترونیکی (http://jam.tabrizu.ac.ir) انتشار خود را شروع کرده است.

نشریه علمی مکانیزاسیون کشاورزی از سال 1392 به‌صورت دو فصلنامه به صاحب امتیازی دانشگاه تبریز و تحت مدیریت گروه مهندسی بیوسیستم منتشر می‌شود. این نشریه از تاریخ 7 بهمن 1399 مجوز انتشار به‌صورت فصلنامه را دریافت کرده است و از سال 1401، چهار شماره در سال منتشر می شود.

هزینه‌ها

نشریه مکانیزاسیون کشاورزی برای بررسی اولیه مقالات هیچ وجهی از نویسندگان دریافت نمی‌کند. اما مقالاتی که پس از طی کردن فرآیند داوری مورد پذیرش قرار بگیرند برای چاپ تا سال 1401باید مبلغ دو میلیون و پانصد هزار ریال و از سال 1402 مبلغ چهار میلیون  ریال (مطابق مصوبه کمسیون نشریات دانشگاه تبریز) بابت هزینه‌های ویراستاری و چاپ مقالات پرداخت نمایند.

توضیحات

•  این نشریه تابع قوانین دسترسی ازاد (Open access)  می باشد و دسترسی به تمامی مقالات این نشریه ازاد می باشد.
  • مجله به نگارندگان مقالات اجازه می دهد که حق چاپ و حقوق انتشار را بدون محدودیت حفظ نمایند.
  • این نشریه تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) می باشد.
  •  این نشریه از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید و تمام مقالات ارسال شده به این نشریه با نرم افزار سمیم نور مشابهت یابی می گردند.
  • اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط و ضوابط ارسال مقاله در بخش راهنمای نویسندگان مقاله قابل دسترس می باشد.
  •  نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.